Mesečne novice

POZDRAVLJENI!

ŠOLSKO LETO 2021/22 SE ZAČENJA. VERJAMEM, DA SE BOMO SKUPAJ VELIKO NAUČILI IN USTVARJALI LEPE SPOMINE NA ŠOLSKE KLOPI.

Bitmoji Image

Tukaj vas bodo vsak mesec pričakale novice in povezave do vsebin, ki bodo podobne tistim, ki jih bomo spoznavali v šoli.

Če boste “kliknili na svoj razred ( npr. 1. razred…), boste našli informacije o tem, kaj delamo v šoli in katere vsebine so trenutno aktualne.

Če imate vprašanja ali predloge, mi sporočilo lahko pustite na tej spletni strani ali mi pišete preko e-Asistenta  – Vesela bi bila vaše povratne informacije.

učiteljica Marija Bohinjec

OKTOBERBER 2022

1.RAZRED: UČIMO SE O BARVAH IN O RAZPOLOŽENJIH https://marjab.splet.arnes.si/barve/

2. RAZRED: SPOZNALI BOMO PREDMETE V UĆILNICI IN V NAŠIH TORBAH, SE O TEM POGOVARJALI TER ŠTELI DO 20 https://marjab.splet.arnes.si/anglescina-2-razred/solski-dnevi/

3. RAZRED: KAKO PREDSTAVITI SEBE IN SOVEGA PRIJATELJA – V ZVEZKU GRADIMO VSEBINO ZA GOVORNI NASTOP (PO POČITNICAH) https://marjab.splet.arnes.si/anglescina-3-razred/

SEPTEMBER 2022

1.RAZRED: SPOZNAVAMO SE https://marjab.splet.arnes.si/teme/spoznajmo-se/

2. RAZRED: SPOZNALI BOMO PREDMETE V UĆILNICI IN V NAŠIH TORBAH, SE O TEM POGOVARJALI TER ŠTELI DO 20 https://marjab.splet.arnes.si/anglescina-2-razred/solski-dnevi/

3. RAZRED: POJEMO IN  BEREMO PESMICE O PRIJATELJIH

 

Evropski dan jezikov 2015 - Esperantsko društvo Maribor

Angleščina in slovenščina sta le dva od mnogih evropskih oz. svetovnih jezikov. Prav je, da se zavedamo pestrosti jezikov in se ob tem zavemo pomena učenja tujih jezikov. Ob tem se učimo tudi spoštovanja drugih kultur. Pomembno pa je tudi, da vemo, da je tudi naš jezik del te zakladnice, da smo ponosni nanj in da ga imamo radi.

4 thoughts on “Mesečne novice

  • Pozdravljeni!

   Za 1. razred, obiščite zavihek za 1. razred in izberite temo HRANA IN ŠTEVILA, ko kliknete na to, se vam prikaže vsebina.
   1. BESEDIŠČE – HRANA: kliknite na povezave in odprle se vam bodo sličice hrane, otrok naj po angleško pove, če kakšno hrano zna poimenovati.
   2. KAJ RAD/-A JEŠ?: Kliknite povezave na Yoitube in posluša naj pesmice. Ob koncu bo verjetno že znal sam kaj sestaviti – ker je zabavno.
   3. SPOZNAJ ŠTEVILA DO 10: Kliknite povezavo za pesem in naj posluša, s tem bo uril štetje do 10.

   Hvala vam za vprašanje. Upam, da sem odgovorila razumljivo. Drugače pa me prosim kar opozorite, če ni dovolj nazorno.

   Lep pozdrav
   Marja Bohinjec

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja